IPTeams A/S
Ragnagade 7, Baghuset, 1. sal
DK-2100 Copenhagen Ø
T +45 33 69 03 07
mail@ipteams.dk

Vores konsulenter er blandt de dygtigste inden for deres felt og føler sig tiltrukket af de udfordringer, som naturligt ligger i et miljø med meget høj faglighed. Kunderne har høje forventninger til IPTeams’ konsulenter, som typisk arbejder i ”orkanens øje” og dermed har stor indflydelse på opgavernes succes. Er det lige dig, og vil du gerne vide mere om at være konsulent i IPTeams, kan du se nærmere her på siden. Derudover er du meget velkommen til at kontakte direktør Frank Høyer Rasmussen, som meget gerne tager en uforpligtende dialog med dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Kan du nikke genkendende til nedenstående: Er du en stærk profil inden for dit felt? Har du gedigen erfaring som projektleder/konsulent? Er du i øjenhøjde med kunden og manøvredygtig i en organisation? Er du bevidst om dine egne evner og ikke mindst begrænsninger? Har du værktøjskassen i orden og ved du, hvordan den skal bruges? Er du en erfaren leder – gerne med min. 5 år i linjen? Er du selvstændig konsulent med eget CVR (eller vil du gerne være det)? Og har du lyst til at komme i spil til de mest spændende opgaver i markedet med et high-end og velrenommeret konsulenthus i ryggen, så vil vi meget gerne høre fra dig.  

Indtast dine kontaktoplysninger i felterne til højre, så kontakter vi dig snarest. Du er også velkommen til at sende en e-mail til mail@ipteams.dk.

* Obligatorisk

Program- og projektledelse
IT Management
Organisationsudvikling.

  • Det er spændende at være blandt de bedste konsulenter i branchen

    Udtalelse fra vores seneste konsulentanalyse
  • IPTeams er et konsulenthus, der ikke går på kompromis med kvaliteten

    Udtalelse fra vores seneste konsulentanalyse
  • Det faglige netværk er meget kompetent, og spredningen af ydelser er inspirerende

    Udtalelse fra vores seneste konsulentanalyse